Onderscheidend zijn wij door te focussen op maatwerk in non-food ook voor kerstgeschenken. Intensieve samenwerking met geselecteerde fabrikanten en importeurs creëert ons voordelig geprijsde aanbod van meer dan 80.000 non-food artikelen. Onze kracht ligt in de gunstige condities, kennis en de flexibiliteit die wij met onze leveranciers opgebouwd hebben.

Voor het samenstellen en inpakken van de pakketten hebben wij een eigen locatie en een vast team aan medewerkers. Met die ervaring en betrokkenheid kunnen wij een hoge kwaliteit realiseren en tijdige aflevering garanderen.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Berenkoog 5-7 in Alkmaar (Industrieterrein Beverkoog). Vanaf september vindt u daar suggesties om te inspireren. Loop gerust binnen of bel voor een afspraak: 072-5678 000 of mail naar kerst@sierhuis.nl

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een combinatie non-food met levensmiddelen dan bieden wij, in samenwerking met onze partner RMS, kerstpakketten in een vaste samenstelling. Dit aanbod vind u in onderstaande Kerstspecials 2018.

 

https://www.kerstpakkettenweb.nl/product-categorie/kerst/

ISO 9001 PPP
Contact

Telefoon: 072-5678000
Email: info@sierhuis.nl

Berenkoog 5-7
1822 BH, Alkmaar