Paas
Geschenken 2022 🐰🐥

Paas Booklet

Eco geschenk op A4 formaat met veel mogelijkheden qua ontwerp, de uitsparing kan in een eigen vorm en het geheel wordt naar wens geprint. Gevuld met ca. 350gram eitjes en een cadeau bon een geweldige weggever.

prijs exclusief cadeaubon
geschikt voor postverzending

€7,25

Notitiebord met Ei-krijtjes

A3 Eco honingraatplaat voorzien van speciale krijtbord folie, welke middels print te voorzien is van een logo en bijvoorbeeld lijntjes of een weekschema. Super leuk voor de kids en handig in de keuken.

€7,49

Postdoosje met Wikkel

Verzenddoosje gevuld met ca. 400gram eitjes en voorzien van een wikkel en A6 kaart met een ontwerp naar keuze.

geschikt voor postverzending

€4,99

Paas Geschenk op Maat

Op maat gemaakte geschenk doos met gevuld (paas) artikelen naar keuze. Voorzien van een eigen ontwerp aan de binnenzijde voor een feestelijk open moment. Wordt passend gemaakt op basis van de gewenste vulling, neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

op aanvraag

Gevulde Paas Mok

Keuze uit diverse mokken, voorzien van een eigen bedrukking en verpakt in cellofaan of een geschenk doosje. Gevuld met ca. 250gram eitjes of een vulling naar keuze.

op aanvraag

Chocolade Geschenk

Heerlijke lokaal gemaakte pralines, te voorzien van een eigen ontwerp op de chocolade en een wikkel met ontwerp naar keuze om het doosje. Verpakt per 4, 9 of 16 stuks.

diverse andere soorten chocolade mogelijk
geschikt voor postverzending

op aanvraag

Wijnkist in Paasstijl

Wijnkist met eigen (paas) ontwerp op de deksel. Standaard gevuld met een lekkere witte en rode wijn. Tevens mogelijk om zelf een vulling te kiezen, bijvoorbeeld een combinatie van aperitief en paas lekkers.

€21,99

Zelf een ander idee?

Wij realiseren het voor je!