Agenda Waver

Zestalige bureau-agenda: NL, EN, F, D, I en ES. Voorzien van wit schrijfpapier in tweekleurendruk, garengebonden, hoekperforatie, één dag per pagina, jaarplanner lopende jaar en 2 kwartalen volgende jaar, extra pagina’s met handige informatie.

  • afmeting 21 x 15 x 2 cm
  • materiaal Imitatieleer / FSC Papier
  • gewicht 440 gram

Diverse andere modellen agenda’s zijn beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u enkele voorstellen wilt ontvangen of als u een specifiek model zoekt.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Ik heb artikelen besteld welke ineens eerder nodig zijn, is dit mogelijk?
Bij wijzigingen in deadlines proberen wij altijd zoveel mogelijk mee te denken. Samen kijken we of een eerdere levering mogelijk is, als dit niet het geval is kan worden gekeken naar een deellevering of een alternatief artikel. Diverse artikelen worden in eigen beheer gepersonaliseerd wat flexibiliteit geeft.
Wat zijn instelkosten en waarom verschillen ze per product?
De instel of opstartkosten bestaan uit het voorwerk dat komt kijken bij het instellen van de machine, mengen van de inkt, maken van een cliché of zeefraam en andere handelingen die gedaan moeten worden voor er gedrukt of geprint kan worden. Per druktechniek verschilt het aantal handelingen dat nodig is en daarmee ook de kosten.
Kunnen jullie mij een advies doen voor een artikel?
Wij verzorgen graag een voorstel op maat gebaseerd op de doelgroep / onderwerp / gebruiksdoel of ander criterium.