Bestekset Bourges

Herbruikbare roestvrijstalen bestekset die je gemakkelijk met je mee kan nemen als je bijvoorbeeld je eigen lunch meeneemt naar het werk. Deze set bevat een vork, mes, lepel, rietje en schoonmaakborstel, zodat het rietje mooi schoon blijft. Alle items zitten in een neoprene pouch met ritssluiting en sluitkoord.

 • afmeting 21 x 6 cm
 • materiaal RVS / neopreen
 • gewicht 108 gram
Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor dit product

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Veelgestelde vragen

  Ik kan elders een goedkopere prijs krijgen, kunnen jullie ook voor deze betere prijs leveren?
  Deze vraag krijgen wij gelukkig niet vaak maar het kan gebeuren dat je een artikel elders voor een betere prijs hebt gezien. Vaak wordt een prijsverschil veroorzaakt door een andere druktechniek, levertijd, kwaliteit of prijsopbouw. Neem gerust contact met ons op dan lichten wij dit graag toe en kijken we naar een concurrerend voorstel.
  Voor het bedrukken van een artikel is om vector artwork gevraagd, wat is dit?
  Bij drukwerk dat niet full colour geproduceerd wordt zullen wij je vragen om een gevectoriseerde versie van het ontwerp, een vector is een wiskundige tekening die onbeperkt kan worden vergroot en daarnaast ook opgedeeld kan worden in de verschillende te bedrukken kleuren. Voorbeelden van mogelijke vector artwork zijn .Ai en .Eps bestanden. Vraag gerust de hulp van onze studio als je er niet uitkomt.
  Kan ik als particulier bij jullie bestellen?
  Wij zijn een groothandel gericht op de zakelijk markt maar het is ook mogelijk om particulier bij ons te bestellen.