Bureaukalender 170x120mm

Kalender met 6 bladen (12 pagina’s), ideaal om langdurig in de picture te blijven staan. De Sierhuis Bureaukalender 170x120mm is gemakkelijk te personaliseren op de volgende manieren:

  • Vraag ons jou logo in het standaard ontwerp te verwerken of lever 1 tot 12 ontwerpen aan voor het blauwe kader op het voorbeeld, Wij verzorgen een proefdruk waarbij we het kalender gedeelte in jouw huisstijl kleuren zetten (aan te leveren PDF op formaat 100x120mm + 3mm afloop rondom).
  • Lever 12 geheel eigen ontworpen pagina’s aan, houdt er rekening mee dat je zelf een kalender gedeelte in je ontwerp opneemt (aan te leveren PDF op formaat 170x120mm + 3mm afloop rondom).
  • Laat Sierhuis een geheel eigen ontwerp voor je maken tegen meer prijs.

Opzoek naar een ander formaat bureaukalender? Naast de kalenders met onze standaard afmetingen kunnen wij bijna alle formaten produceren.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten

Veelgestelde vragen

Ik kan elders een goedkopere prijs krijgen, kunnen jullie ook voor deze betere prijs leveren?
Deze vraag krijgen wij gelukkig niet vaak maar het kan gebeuren dat je een artikel elders voor een betere prijs hebt gezien. Vaak wordt een prijsverschil veroorzaakt door een andere druktechniek, levertijd, kwaliteit of prijsopbouw. Neem gerust contact met ons op dan lichten wij dit graag toe en kijken we naar een concurrerend voorstel.
Wat is de doorlooptijd van mijn bestelling?
Dit verschilt ontzettend per product, wij produceren sommige artikelen zelf maar leveren ook vanuit magazijnen op diverse locaties in Europa en het verre oosten. Ook van invloed is of het artikel bedrukt wordt of niet. Vraag voor een specifiek product gerust de te verwachten levertijd bij ons op.
Leveren jullie ook aan het buitenland?
Regelmatig verzorgen wij leveringen naar het buitenland. Per order wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn.