Bureaukalender 210x148mm

Kalender met 6 bladen (12 pagina’s), ideaal om langdurig in de picture te blijven staan. De Sierhuis Bureaukalender 210x148mm is gemakkelijk te personaliseren op de volgende manieren:

  • Vraag ons jou logo in het standaard ontwerp te verwerken of lever 1 tot 12 ontwerpen aan voor het groene kader op het voorbeeld, Wij verzorgen een proefdruk waarbij we het kalender gedeelte in jouw huisstijl kleuren zetten (aan te leveren PDF op formaat 210x70mm + 3mm afloop rondom).
  • Lever 12 geheel eigen ontworpen pagina’s aan, houdt er rekening mee dat je zelf een kalender gedeelte in je ontwerp opneemt (aan te leveren PDF op formaat 210x148mm + 3mm afloop rondom).
  • Laat Sierhuis een geheel eigen ontwerp voor je maken tegen meer prijs.

Opzoek naar een ander formaat bureaukalender? Naast de kalenders met onze standaard afmetingen kunnen wij bijna alle formaten produceren.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten

Veelgestelde vragen

Waarom betaal ik meerdere keren instelkosten?
Als een opdruk meerdere kleuren bevat moet er vaak per kleur een druk template gemaakt worden, inkt gemengd worden en de druk op de machine ingesteld en uitgelijnd worden.
Ik heb artikelen besteld welke ineens eerder nodig zijn, is dit mogelijk?
Bij wijzigingen in deadlines proberen wij altijd zoveel mogelijk mee te denken. Samen kijken we of een eerdere levering mogelijk is, als dit niet het geval is kan worden gekeken naar een deellevering of een alternatief artikel. Diverse artikelen worden in eigen beheer gepersonaliseerd wat flexibiliteit geeft.
Ik heb ergens anders een product gezien wat ik graag wil, kunnen jullie dit ook leveren?
Door ons ruime leveranciers bestand kunnen wij vaak exact hetzelfde product leveren.