Hang Kalender A4

Kalender met 6 bladen (12 pagina’s), ideaal om langdurig in de picture te blijven. De Sierhuis Hang Kalender A4 is gemakkelijk te personaliseren op de volgende manieren:

  • Vraag ons jou logo in het standaard ontwerp te verwerken of lever 1 tot 12 ontwerpen aan voor het paarse kader op het voorbeeld, Wij verzorgen een proefdruk waarbij we het kalender gedeelte in jouw huisstijl kleuren zetten (aan te leveren PDF op formaat 210×148,5mm + 3mm afloop rondom).
  • Lever 12 geheel eigen ontworpen pagina’s aan, houdt er rekening mee dat je zelf een kalender gedeelte in je ontwerp opneemt (aan te leveren PDF op formaat 210x297mm + 3mm afloop rondom).
  • Laat Sierhuis een geheel eigen ontwerp voor je maken tegen meer prijs.

Opzoek naar een ander formaat hang kalender? Naast deze kalender kunnen wij bijna alle formaten produceren.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten

Veelgestelde vragen

Ik heb onverwachts op korte termijn artikelen nodig, is dit mogelijk?
Als je contact met ons opneemt proberen wij altijd een zo goed mogelijk voorstel te doen wat binnen het tijdspad valt. Wij werken niet met standaard spoedtoeslagen.
Hoe ziet het product er uit met mijn logo?
Voor dat er gedrukt wordt sturen wij een digitale proefdruk waar de grootte, de positie en de kleuren van je logo duidelijk op vermeldt staan. Als er iets niet naar wens is wordt dit aangepast en ontvangt u de proefdruk opnieuw. Hier rekenen wij geen verborgen kosten voor.
Ik wil mijn bestelling op een specifieke plaats of datum ontvangen, is dit mogelijk?
Regelmatig verzorgen wij leveringen op bijvoorbeeld beurzen of openlucht evenementen, vraag naar de mogelijkheden hiervoor bij je bestelling.