Planner Agenda Eizer

Planagenda in een imitatieleren omslag. Met 3 insteekvakken, 7 creditcardvakjes en 2 beschermhoekjes. Viertalige agenda: NL, EN, F en D. Vlakliggend met metalen wire-o-binding, 60 g wit, houtvrij schrijfpapier, tweekleurendruk, één week over twee pagina’s en jaaroverzicht lopende jaar en volgende jaar. Omslag in blauw met 2 verchroomde beschermhoekjes. Omslag in zwart met 2 vergulde beschermhoekjes. Gemaakt van papier met een FSC-Mix keurmerk.

  • afmeting 17,5 x 10 cm
  • materiaal Imitatieleer / FSC Papier
  • gewicht 120 gram

Diverse andere modellen agenda’s zijn beschikbaar, neem gerust contact met ons op als u enkele voorstellen wilt ontvangen of als u een specifiek model zoekt.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Ik heb onverwachts op korte termijn artikelen nodig, is dit mogelijk?
Als je contact met ons opneemt proberen wij altijd een zo goed mogelijk voorstel te doen wat binnen het tijdspad valt. Wij werken niet met standaard spoedtoeslagen.
Ik kan elders een goedkopere prijs krijgen, kunnen jullie ook voor deze betere prijs leveren?
Deze vraag krijgen wij gelukkig niet vaak maar het kan gebeuren dat je een artikel elders voor een betere prijs hebt gezien. Vaak wordt een prijsverschil veroorzaakt door een andere druktechniek, levertijd, kwaliteit of prijsopbouw. Neem gerust contact met ons op dan lichten wij dit graag toe en kijken we naar een concurrerend voorstel.
Wat zijn instelkosten en waarom verschillen ze per product?
De instel of opstartkosten bestaan uit het voorwerk dat komt kijken bij het instellen van de machine, mengen van de inkt, maken van een cliché of zeefraam en andere handelingen die gedaan moeten worden voor er gedrukt of geprint kan worden. Per druktechniek verschilt het aantal handelingen dat nodig is en daarmee ook de kosten.