Yogamat Marel

Yogamat gemaakt van kurk en TPE materiaal met een instructievel. Neem deze natuurlijk ogende yogamat met je mee voor een gezonde workout. De zachte yogamat is de basis voor verschillende oefeningen. De bijgeleverde katoenen band is een draagriem om de mat gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook gebruikt worden als oefentouw om je workout te ondersteunen.

 • afmeting 183 X 61 X0,4 cm
 • materiaal kurk / TPE
 • gewicht 750 gram
Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan voor dit product

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Veelgestelde vragen

  Voor het bedrukken van een artikel is om vector artwork gevraagd, wat is dit?
  Bij drukwerk dat niet full colour geproduceerd wordt zullen wij je vragen om een gevectoriseerde versie van het ontwerp, een vector is een wiskundige tekening die onbeperkt kan worden vergroot en daarnaast ook opgedeeld kan worden in de verschillende te bedrukken kleuren. Voorbeelden van mogelijke vector artwork zijn .Ai en .Eps bestanden. Vraag gerust de hulp van onze studio als je er niet uitkomt.
  Ik wil kleding bestellen, hoe kies ik de juiste maat?
  In overleg kunnen wij een advies voor de maatvoering doen, van diverse textiel lijnen hebben wij pasmodellen op de showroom. Bij een grotere bestelling is het ook mogelijk om bij order een passerie te laten versturen.
  Kan ik bij Sierhuis pinnen?
  Als groothandel beschikken wij niet over een pin. Na levering van de goederen ontvang je een factuur per e-mail van ons.