Even voorstellen:

3 januari 2022

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe eigenaars, Stefan Flaton en Justin van der Leest. Vanaf vandaag doet Kees Groot een welverdiend stapje terug en draagt hij het stokje over aan zijn schoonzoons.

Justin maakt een carrièreswitch, eerder was hij 9,5 jaar werkzaam bij de Aviateur waar zijn laatste functie supply chain directeur was, maar als lid van de familie is hij uiteraard al jaren bij Sierhuis te vinden.

Stefan zal voor velen al een bekend gezicht zijn, na diverse posities binnen het bedrijf heeft hij zich de laatste jaren met veel succes om de signafdeling van Sierhuis bekommerd. Met deze nieuwe stap zal hij zich, samen met Justin, bezig gaan houden met de operationele kant van het bedrijf.

Het Sierhuisteam ziet deze nieuwe bladzijde met enthousiasme tegemoet, maar natuurlijk bedanken wij Kees voor 21 jaar bestuur met hart en ziel. We kijken met z’n allen terug op een bijzondere periode in ons ruim 30-jarig bestaan waarin de werkwijze in de sector behoorlijk veranderd is. Wees niet bang Kees niet meer te treffen: hij zal voorlopig zeker bij ons te vinden zijn. Loslaten gebeurt tenslotte niet van de een op de andere dag.

Gerelateerde artikelen